Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Να εξετάσουμε αν σφάλαμε. Άν δεν σφάλαμε, έχουμε μισθό.Δεν χρειάζεται συνέχεια.


Φωτογραφία: Πρέπει να έχουμε την πνευματική λεβεντιά, να περιφρονούμε τον διάβολο και όλα τα πονηρά του τηλεγραφήματα τους λογισμούς και να μην ανοίγουμε συζήτηση μαζί του. Ολοι οι δικηγόροι ναμαζευτούν, δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με ένα μικρό διαβολάκι. Για να κόψουμε τις σχέσεις με τον πειρασμό και να αποφύγουμε τους πειρασμούς, πολύ βοηθάει το να κόψουμε τις συζητήσεις μαζί του. μας συνέβη κάτι; Μας αδίκησαν; Μας έβρισαν; Να εξετάσουμε αν σφάλαμε. Άν δεν σφάλαμε, έχουμε μισθό.Δεν χρειάζεται συνέχεια. Οποιος συνεχίζει να συζητάη με το ταγκαλάκι, διαβολακι του πλέκει μετά δαντέλλα (4) καιτον αναστατώνει. τον κάνει να τα εξετάζη με την ταγκαλίστικη νομική και τον αγριεύει.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

(4) δηλαδή το ταγκαλάκι,  διαβολακι δίνει στον άνθρωπο λεπτό εργόχειρο, του βάζει λογισμούς, για να ασχολήταισυνέχεια και να είναι ταραγμένος, ώστε να μην μπορή να εργασθή πνευματικά, και τον αποδυναμώνει.Πρέπει να έχουμε την πνευματική λεβεντιά, να περιφρονούμε τον διάβολο και όλα τα πονηρά του τηλεγραφήματα τους λογισμούς και να μην ανοίγουμε συζήτηση μαζί του. Ολοι οι δικηγόροι ναμαζευτούν, δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με ένα μικρό διαβολάκι. Για να κόψουμε τις σχέσεις με τον πειρασμό και να αποφύγουμε τους πειρασμούς, πολύ βοηθάει το να κόψουμε τις συζητήσεις μαζί του. μας συνέβη κάτι; Μας αδίκησαν; Μας έβρισαν; Να εξετάσουμε αν σφάλαμε. Άν δεν σφάλαμε, έχουμε μισθό.Δεν χρειάζεται συνέχεια. Οποιος συνεχίζει να συζητάη με το ταγκαλάκι, διαβολακι του πλέκει μετά δαντέλλα (4) καιτον αναστατώνει. τον κάνει να τα εξετάζη με την ταγκαλίστικη νομική και τον αγριεύει.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

(4) δηλαδή το ταγκαλάκι, διαβολακι δίνει στον άνθρωπο λεπτό εργόχειρο, του βάζει λογισμούς, για να ασχολήταισυνέχεια και να είναι ταραγμένος, ώστε να μην μπορή να εργασθή πνευματικά, και τον αποδυναμώνει.
ΗΛΙΑΣ ΧΑΙΝΤΟΥΤΗΣ 10 ΜΑΡΤ  2013

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...