Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Με τον ηγούμενο Εφραίμ ο Ηλίας Ηλιάδης για το τάμα του στο Αγιον Ορος

pemptousia.gr Με τον ηγούμενο Εφραίμ ο Ηλίας Ηλιάδης για το τάμα του στο Αγιον Ορος
  
H γυναίκα του Ναταλία, είχε αποκαλύψει στα «ΝΕΑ» λίγες στιγμές μετά τον θρίαμβο του συζύγου της στο Ολυμπιακό τατάμι του Λονδίνου το βράδυ της 1ης Αυγούστου, το τάμα του συζύγου της.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο δις Ολυμπιονίκης μας (χρυσός στην Αθήνα το 2004 και χάλκινος στο Λονδίνο το 2012) στο τζούντο Ηλίας Ηλιάδης εκπλήρωσε το τάμα του.

Όπως αναφέρει το www.pemptousia.gr ο Ηλιάδης επισκέφτηκε στις 27 Μαρτίου την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου όπου σε συνάντηση με τον Γέροντα Εφραίμ, τον Καθηγούμενο της Μονής, του παρέδωσε το μετάλλιό του για να αναρτηθεί στα αφιερώματα της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας Παραμυθίας.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ηλίας Ηλιάδης έχει ιδιαίτερη σχέση με το Αγιον Ορος το οποίο επισκέπτεται συχνά και όπως είχε δηλώσει και στο παρελθόν όταν βρίσκεται εκεί, νοιώθει σαν να είναι στον παράδεισο. Στο περίφημο περιβόλι του ουρανού.

Ο Ολυμπιονίκης μας, που ξεπέρασε μεγάλες δυσκολίες, τραυματισμούς και διάφορα άλλα εμπόδια έφτασε μέχρι το Λονδίνο και από την αρχή διεκδίκησε ένα μετάλλιο. Το ήθελε όσο τίποτε άλλο για την Ελλάδα, για την οικογένειά του και είχε ήδη κάνει τάμα για να το αφιερώσει στην Παναγία Παραμυθία.

Ήταν άτυχος γιατί έχασε στις λεπτομέρειες την ευκαιρία να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκρισή του στον τελικό της κατηγορία των -90 κιλών. Όμως δεν θα άφηνε να του ξεφύγει το χάλκινο. Η πίστη και η δύναμή του ήταν μεγάλη και τον οδήγησε στο βάθρο. Ο πρωταθλητής μας δεν ξέχασε την υπόσχεσή του και κρέμασε το μετάλλιό του στα αφιερώματα της θαυματουργής εικόνας.

Πλέον προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τζούντο που θα γίνει στην Βουδαπέστη από 25-27 Απριλίου 2013 και πήρε τις καλύτερες ευχές για ένα νέο χρυσό από τους ανθρώπους του θεού στο Άγιον Ορος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...