Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Αιμοδοσία στον Ιερό Να­ό Κοι­μή­σε­ως Θε­ο­τό­κου Παλαιού Φαλή­ρου


«Όσοι έχουν πνευματική αγάπη,…αγαπούν χωρίς να σκέπτονται αν τους αγαπούν ή δεν τους αγαπούν οι άλλοι…. Θέλουν όλο να δίνουν και να δίνονται,…».
                   (Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου)

Ιούνιος. Προάγγελος θερινών διακοπών και προανάκρουσμα αναψυχής, έστω και ολιγοήμερης, για τους περισσότερους. Ταυτόχρονα, ο ίδιος μήνας αποτελεί και μήνα μέγιστης ανάγκης για αίμα. Τα νοσοκομεία της χώρας βοούν. Ίσως η αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων αυτή την εποχή, αλλά σίγουρα και η απουσία αιμοδοτών από τα μεγάλα αστικά κέντρα – λόγω θέρους, δημιουργούν εφιαλτική ατμόσφαιρα για ασθενείς, τραυματίες, μεταγγιζόμενους, παιδιά με μεσογειακή αναιμία, καρκινοπαθείς...
Η πρόσκληση για βοήθεια απευθύνεται προς όλους μας. Το προσκλητήριο της ενοριακής «ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑΣ της ΑΓΑΠΗΣ» μάς καλεί να δώσουμε αίμα. Να μεταγγίσουμε ελπίδα και πνοή στους αδελφούς μας που έχουν ανάγκη για ζωή. Σας προσκαλούμε να γίνεται μέρος της κίνησης αγάπης. Να προσέλθετε και να δώσετε αίμα ή να συνεισφέρετε στο έργο της ενημέρωσης, παρακινώντας άλλους.
Η  ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του Ιουνίου, το

Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιουνίου

ώρες: 10.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ.
στον  Ιερό Να­ό  Κοι­μή­σε­ως  Θε­ο­τό­κου  Παλαιού Φαλή­ρου. 
Δίνουμε αίμα ή βοηθούμε με κάθε τρόπο. Για το σκοπό αυτό ενημερώνουμε και άλλους. Έντυπα που μπορούν να τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία (είσοδο πολυκατοικίας, καταστήματα, κολώνες, κ.ά.) θα βρείτε στην ιστοσελίδα της ενορίας, στη σελίδα μας στο facebook και στο παγκάρι του ναού μας. Εκτυπώστε, προωθήστε, αναρτήστε, ανα-κοινοποιείστε. Έτσι, το καλοκαίρι μπορεί να αποκτήσει μια νότα χαράς, μια απόχρωση αγάπης κι ελπίδας για όλους.
Σας περιμένουμε….
Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλαιού Φαλήρου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...