Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

«Πρωταθλητές ψυχής και ζωής»: 8η Παναττική Αθλητική διοργάνωση ΑμεΑ



Πρωταθλητές ψυχής και ζωής είναι ο τίτλος της 8ης Παναττικής Αθλητικής διοργάνωσης για ΑμεΑ η οποία θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 18 Μαρτίου, στο 3ο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων, (Διονύσου 17, Άνω Λιόσια – Ζωφριά),  στις 9:00 πμ. Άτομα με ειδικές ανάγκες και ψυχικά πάσχοντες από όλη την Αττική θα συμμετάσχουν σε αγωνίσματα και θα τιμηθούν για την προσπάθεια τους.
Τα αθλήματα τα οποία καλούνται να φέρουν σε πέρας οι συμμετέχοντες είναι: Μπάσκετ (εκτέλεση βολών από μέση και κοντινή απόσταση), Σκυταλοδρομία και Τράβηγμα Σχοινιού.
Στα άτομα με ψυχικά νοσήματα και νοητική υστέρηση θα δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής σε μία διοργάνωση η οποία θα τους επιτρέψει να αναδείξουν την συμμετοχή μέσα από την διαφορετικότητα τους.
Λίγο πριν αρχίσουν τα αγωνίσματα θα λάβει χώρα ένας ιδιαίτερος αγώνας Judo. Και γιατί ιδιαίτερος; Επειδή από την μία άκρη του τερέν θα βρίσκεται ο πρωταθλητής Ελλάδας (ο οποίος έχει απώλεια όρασης) Γιάννης Μίχος ενώ στην άλλη άκρη του τατάμι θα είναι ο Αρμένιος προπονητής Judo Mayis Martirosyan. Η ελληνική ομοσπονδία του Judo θα παραχωρήσει για την επίδειξη αυτή το ειδικό στρώμα τατάμι το οποίο και είναι απαραίτητο για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας.
Διοργάνωση:  Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» - Οικοτροφεία, N.Π.Δ.Δ. «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» Δήμου Φυλής

 http://tvxs.gr/news/kala-nea/protathlites-psyxis-kai-zois-8i-panattiki-athlitiki-diorganosi-amea?utm_content=buffer21a19&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...