Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Αποστολή ενημέρωσης για τη νόσο Alzheimer 17.9.2015

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer στις 21 Σεπτεμβρίου, το «Καρέλλειο – Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων», του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργανώνει σειρά δράσεων ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και πρόληψης σχετικά με τη νόσο.

Τη Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00 π.μ. – 17:00 μ.μ. θα διεξαχθούν στο χώρο της Μονάδας δωρεάν Τεστ Δεξιοτήτων Οδήγησης, από την αναπληρώτρια πρόεδρο του ΤΕΙ Εργοθεραπείας κ.Κατσούρη Ιωάννα.

Ανήμερα και την επομένη της Παγκόσμιας Ημέρας Alzheimer (21 – 22 Σεπτεμβρίου), σε συνεργασία με το Eμπορικό Κέντρο AVENUE, θα διεξαχθεί δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των επισκεπτών του εμπορικού κέντρου σχετικά με τη νόσο και θα χορηγηθούν από το επιστημονικό προσωπικό της Μονάδας δωρεάν Τεστ Μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών από τις 11:00 π.μ. έως τις 20:00μ.μ.

Τη Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλανδρίου, θα διεξαχθεί δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με τη νόσο και θα χορηγηθούν από το επιστημονικό προσωπικό της Μονάδας δωρεάν Τεστ Μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00μ.μ. Στη δράση θα συμμετέχει και η Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου.

Για δηλώσεις συμμετοχής στα τεστ δεξιοτήτων οδήγησης και
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις
-Τηλ: 2130 227965
-Email: alzheimer@mkoapostoli.gr
- FBpage: Καρέλλειο – Πρότυπο Κέντρο Alzheimer

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...