Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Εκστρατεία ενημέρωσης για την άνοια και δωρεάν τεστ μνήμης στην Λέσβο από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»




·       Σε συνεργασία με την 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ.
Χαλάνδρι, 29-02-2016
 
Στην ακριτική Λέσβο, συνεχίστηκε η μεγάλη πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια, την οποία οργανώνει ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ.
Κατά τη διήμερη παρουσία στην Λέσβο πραγματοποιηθήκαν δωρεάν τεστ μνήμης σε 140 ανθρώπους άνω των 60 ετών από το εξειδικευμένο προσωπικό του «Καρέλλειου – Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Alzheimer & Συναφών Παθήσεων» στις Ιερές Μητροπόλεις Μηθύμνης και Μυτιλήνης, Ερεσσού & Πλωμαρίου. Επιπλέον, διεξήχθη ενημερωτική ομιλία σχετικά με την άνοια στη πόλη της Μυτιλήνης.
Ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ.Κωνσταντίνος Δήμτσας ανέφερε ότι «στόχος της εκστρατείας πρόληψης και ενημέρωσης είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου προκειμένου να επιτυγχάνεται η έγκαιρη διάγνωση της νόσου η οποία είναι αποφασιστικής σημασίας, διότι τότε οι φαρμακευτικές και μη φαρμακευτικές παρεμβάσεις μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την πορεία της νόσου και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ασθενών και των φροντιστών τους. Ο κ.Δήμτσας ευχαρίστησε επίσης τον Μητροπολίτη Μηθύμνης κ.κ.Χρυσόστομο και Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου κ.κ.Ιάκωβο καθώς και την εταιρεία ΜΕΓΑ για την πολύτιμη συμβολή τους στην υλοποίηση της δράσης».
Η εκστρατεία θα συνεχιστεί σε 24 πόλεις και νησιά της Ελλάδας, από ακριτικές περιοχές μέχρι μεγάλα αστικά κέντρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...