Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙ ΤΗ ΛΗΞΕΙ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣΠΗΛΑΙΩΤΙΣΣΑΣ


Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Ιουνίου η Εορταστική Εκδήλωση επί τη λήξει των μαθημάτων της Μαθητικής Συνάντησης του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου-Χρυσοσπηλαιωτίσσης, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.
Οι πιστοί που προσήλθαν ακόμα και από επαρχίες αψηφώντας τις χιλιομετρικές αποστάσεις ,αποζημιώθηκαν από το πλούσιο σε μηνύματα, ιδανικά και αξίες περιεχόμενο της ξεχωριστής εορταστικής εκδήλωσης που δημιούργησε αναμφισβήτητα σε όλους ψυχική ανάταση,καθώς προβλήθηκαν μεγάλες ηθικές αξίες και ιδανικά που θεμελιώνουν την ζωή των παιδιών και γενικότερα όλης της κοινωνίας.
Τα ποιήματα, τα τραγούδια, τα διδακτικά θεατρικά δρώμενα ,τα βίντεο αλλά και τα κωμικά σκετς κατενθουσίασαν το κοινό που ξέσπασε σε ασταμάτητα και ηχηρά χειροκροτήματα επιβραβεύοντας την δύσκολη εργασία της κατήχησης ιδιαίτερα στη σημερινή κοινωνία!
Ο Ναός έμοιαζε με μια «νεανική πνευματική κυψέλη» γεμάτη ζωντάνια που μετέδιδε τη χαρά, τον αυθορμητισμό και την αισιοδοξία σε όλους.
Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι σκέψεις μιας μαθήτριας που περιεκτικά απέδωσε την προσφορά του κατηχητικού αλλά και το «αυτοσχέδιο» ποίημα που έγραψε ένας μαθητής που ήρθε φέτος για πρώτη φορά στη Μαθητική Συνάντηση, εκφράζοντας τα ξεχωριστά συναισθήματα,τις εντυπώσεις καθώς και τις ευκαιρίες που του δόθηκαν όλο αυτό τον καιρό!
Με την Φήμη του Αρχιεπισκόπου και την διανομή δώρων και γλυκισμάτων έκλεισε η Εορταστική Εκδήλωση αφήνοντας σε όλους υψηλά πνευματικά ιδεώδη!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...