Πέμπτη 11 Απριλίου 2019




Σ
ύλλογος   Γονέων, Κηδεμόνων   &  Φίλων Ατόμων  με  Αυτισμό  και Ε. Α.
«Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ»


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την 12η Μαΐου 2019 στις 7 το απόγευμα, το νεοσυσταθέν  Πανελλήνιο Φιλανθρωπικό Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με Αυτισμό και Ειδικές Ανάγκες «Η Αγία Σκέπη»,  σας προσκαλεί  στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε  εσπερίδα,  σχετικά με τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ. ) με τίτλο:
«Υπό Την Σκέπην»
Υπό την Αιγίδα Του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου Β’
Καλεσμένοι οι:
·        Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, Πρόεδρος του Συλλόγου «Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης» καθώς και ο κος Δημόπουλος Κωνσταντίνος, Γραμματέας του Συλλόγου, γονέας μεσήλικα αυτιστικού.
·        Κα Κάρμεν Ρουγγέρη, ηθοποιός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και συγγραφέας, με εμπειρία στα θεατρικά εργαστήρια. Συνομιλεί για τα οφέλη της εναλλαγής ρόλων στην κοινωνική κατανόηση και συμπεριφορά με την Μαρία Κασαμπαλάκου, μητέρα 12χρονου αυτιστικού παιδιού, συγγραφέα των βιβλίων «Αυγερινός» και «Αγαπώντας τον Αυτισμό» από τις Εκδόσεις ΘΥΡΑ, Πρόεδρο του Φιλ.  Σωματείου, «Η Αγία Σκέπη».
·        Κα Εύα Κωστίκα, μουσικοθεραπεύτρια σε ΑμεΑ, ιδρύτρια του Music4All, ομιλεί για τα μουσικά οφέλη της μουσικής στον Αυτισμό.
·        Ο κος Σαραντίδης Ευάγγελος και η κα Νικάνδρου Αικατερίνη, γονείς αυτιστικών παιδιών συζητούν εκ βάθους καρδίας για τα παιδιά τους. Τη συζήτηση συντονίζει η κα Μαρία Λευτάκη, Κοινωνική Λειτουργός, μητέρα αυτιστικού παιδιού 12 ετών, Αντιπρόεδρο του Φιλ. Σωματείου «Η Αγία Σκέπη».
·        Τέλος θα ακουστεί από την παιδική Χριστιανική Χορωδία Χαλκουτσίου εικοσάλεπτο πρόγραμμα με ύμνους και αρβανίτικα τραγούδια προς τιμήν της ιδιαίτερης πατρίδος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος, Ιερωνύμου Β’, υπό την Αιγίδα του οποίου τελείται η εν λόγω εσπερίδα.
·        Συντονίζει η Μαρία Κασαμπαλάκου
Η εσπερίδα θα ολοκληρωθεί στις 21:00.
Ο χώρος έχει πρόσβαση σε ΑμεΑ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Πολιτιστικό Κέντρο Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών,
Βασιλείου Του Μεγάλου 15, Ρουφ
Αθήνα
*Η μεταφορά της Χορωδίας, των Γονέων τους μα και των Ιερέων είναι ευγενής προσφορά του Δημάρχου Ωρωπού, κου Ρούσση Θωμά.
Η πρόεδρος, Μαρία Κασαμπαλάκου




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...