Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Γονίδης: Όταν ήμουν 7 ετών είδα μπροστά μου τον Άγιο Στέφανο

 

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλoy στον ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος μίλησε για τη θρησκεία, την κόρη και τη σύζυγό του, για τις πνευματικές αναζητήσεις του, αλλά και για όσους δεν τον έχουν καταλάβει ακόμη. «Αυτοί που με γνωρίζουν, ξεχνούν πως τραγουδώ. Τώρα ο καθένας έχει τις απόψεις του. Άλλοι λένε “τι έχει πάρει αυτός”. Σκέφτονται ότι επειδή λειτουργώ με ψυχή επάνω στη δουλειά μου ή λέω κάποια πράγματα που για αυτούς δεν αρμόζουν στην εποχή που ζούμε, ότι κάτι παίρνω, ουσίες. Αυτό έχουν στο μυαλό τους. Δεν με πειράζει, αν αυτό θέλουν για να με γουστάρουν, χαρά μου. Κι εγώ κάποτε δεν ήμουν έτοιμος να καταλάβω. Το γνωρίζω αυτό κι αλίμονο ο άνθρωπος αν δεν εξελίσσεται», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

 Μια φορά μάλωσα για το θέμα της θρησκείας και είπα “γιατί βρίζεις την Παναγία; Πετάς πέτρες στον ουρανό και θα σου έρθουν στο κεφάλι. Βρίζεις την Παναγία γιατί είσαι δειλός και δεν μπορείς να βρίσεις αυτόν που έχεις απέναντί σου”. Έχω κάνει τατουάζ τον Άγιο Στέφανο. Τον είχα δει μπροστά μου, όταν ξάπλωσα, σε ηλικία 7 χρονών, και τον φοβήθηκα. Φώναξα και όταν ήρθαν οι γονείς μου έφυγε και τους το έδειξα στα εικονίσματα. Αν ξέραμε πόσο μας αγαπάει ο Θεός, θα είχαμε τρελαθεί. Έχω δύο εξαρτήσεις, το τσιγάρο και την προσευχή. Αυτά δεν κόβονται», εξομολογήθηκε ο Σταμάτης Γονίδης.

Ο λαϊκός τραγουδιστής μίλησε και για την κόρη του, η οποία βαφτίστηκε πρόσφατα, αλλά και για τη σύζυγό του, για την οποία ανέφερε: «Έχω μια υπέροχη γυναίκα. Και της λέω συνέχεια αν υπάρχει ένας άνθρωπος που πρέπει να του πω συγγνώμη είναι αυτή. Σε κανέναν δεν χρωστάω συγγνώμη. Και αυτό γιατί πέρασε διά πυρός και σιδήρου μέχρι να διαπιστώσω εγώ ότι είναι πραγματικά αληθινό αυτό το πρόσωπο. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια ειλικρίνεια και τέτοιος χαρακτήρας. Δεν μπορούσα να το φανταστώ. Μετά από όσα πέρασα. Γιατί εγώ για να γνωρίσω την Κατερίνα έκαναν συμβούλιο οι άγιοι».

 https://www.parapolitika.gr/lifestyle/article/1141733/gonidis-otan-imoun-7-eton-eida-brosta-mou-ton-agio-stefano/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...