Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

Θαυμαστό γεγονός! Μυροροούσα εικόνα του Αγίου Γαβριήλ στην Γεωργία (ΒΙΝΤΕΟ)


Θαυμαστό γεγονός! Μυροροούσα εικόνα του Αγίου Γαβριήλ στην Γεωργία (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Γεωργία, στο σπίτι μιας οικογένειας από το τέλος του Ιουλίου η εικόνα του Αγίου Γαβριήλ στάζει μύρο. Πρόκειται για μια οικογένεια με δύο μικρά παιδιά και περιγράφονται από όλους ως πολύ καλοί άνθρωποι. 


Η ιδιοκτήτητρια του σπιτιού όπου βρίσκεται το εικονίδιο λέει: "Αυτό είναι το εικονίδιο που αγόρασα το Πάσχα. Το τοποθέτησα στην θέση που του αρμόζει στην ιερή γωνία. Περίπου πριν από τρεις μήνες, άρχισε να στάζει μύρο. Σκούπισα το εικονίδιο και παρατήρησα ότι το ύφασμα, πότισε. Ξεκίνησε πολύ μεγαλή ροή. μύρου σε ολόκληρη την επιφάνεια της εικόνας. Πριν από μία εβδομάδα, παρατήρησα και το ραγισμένο γυαλί. Το πρωί, την αυγή στις 4 το πρωί ακούστηκε ένα τρίξιμο. Μπορείτε να δείτε πώς στάζει το μύρο ... "
Πρόσφατα, τα μέλη της οικογένειας έδειξαν την εικόνα στον Πατριάρχη Ηλία Β. ο οποίος δήλωσε πολύ χαρούμενος.
«Μιλήσαμε με τον Πατριάρχη, - λέει η γυναίκα - Μας ευλόγησε. Είπε ότι ήταν ένα μεγάλο θαύμα. Είμαστε πολύ περίεργοι για το τι σημαίνει το ραγισμένο γυαλί. Ο Πατριάρχης είπε ότι προφανώς μας περιμένει μια μεγάλη δοκιμασία. "
Το μύρο συλλέγεται σε ένα δοχείο, διότι ρέει άφθονο. Κληρικοί έρχονται να το πάρουν για να ευλογήσουν ενορίτες, σύμφωνα με το την τηλεόραση του Πατριαρχείου Γεωργίας

 Ο όσιος Γαβριήλ ο εν Γεωργία εκοιμήθη τη 2α Νοεμβρίου του 1995
Απολυτίκιον .Ήχος πλ. α
Τον συναναρχον Λόγον
Πολιτεία ενθέω καλλοπιζόμενος,
 αρχιμανδρίτην θεόπνουν
πανευλαβώς Γαβριήλ,
 ευφημίσωμεν ως φάρον διοράσεως
 και ασθενούντων ιατρόν, 
ου ο τάφος δαψιλώς
 ισχύος εκχέει ρύθρα, 
βοώντες· Πάτερ ευλόγει
 θεόθεν πάντας τους τιμώντας σε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...