Τρίτη 17 Μαΐου 2022

ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

 


Ο ΑΚΤΟ ΑΝΑΖΗΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ 

O ΑΚΤΟ, ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός όμιλος Τέχνης, Design & Media στην Ελλάδα, αναζητά διοικητικά στελέχη για το Campus της Αθήνας, με στόχο την κάλυψη των αναγκών λειτουργίας του και την διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών του. Σε όλα τα στελέχη προσφέρεται ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, ιδιωτική ασφάλιση, διαρκής επιμόρφωση και δυνατότητες ανέλιξης. 


Διοικητικά στελέχη 

Αφορά σε δύο στελέχη πλήρους και μόνιμης απασχόλησης για το campus της Αθήνας, με αντικείμενο την γραμματειακή και διοικητική υποστήριξη των σπουδαστών της σχολής. 

Θα προτιμηθούν υποψήφιοι με προϋπηρεσία σε χώρους εκπαίδευσης και κατάρτισης. 

 

Στέλεχος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων  

Αφορά σε ένα στέλεχος υποστήριξης της μονάδας των ευρωπαϊκών προγραμμάτων της σχολής. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ, να έχουν προϋπηρεσία στο αντικείμενο και εμπειρία στην συγγραφή προτάσεων και διαχείριση έργων γύρω από την εκπαίδευση. Θα προτιμηθεί υποψήφιος / υποψήφια με άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας. 

 

Αποστολή βιογραφικών 

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να αποστείλουν τα βιογραφικά τους στα ελληνικά αποκλειστικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου training@aktocollege.gr, δηλώνοντας τη θέση / τις θέσεις ενδιαφέροντος.  

Πληροφορίες δίδονται αποκλειστικά μέσω της παραπάνω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. 

Ο ΑΚΤΟ είναι εργοδότης ίσων ευκαιριών. 

ΑΚΤΟ Α.Ε. | www.akto.gr  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...