Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Με ιδιαίτερη ευλάβεια, συγκίνηση και κατάνυξη ετοιμάζεται η Ενορία μας να υποδεχθεί   την θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας της Ελεούσης η οποία θα μεταφερθεί από την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης προς ευλογία και αγιασμό του δοκιμαζόμενου λαού μας, καθώς επίσης και τεμάχιο Τιμίου Ξύλου πάλι από την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης. 
Η υποδοχή των ιερών σεβασμάτων θα γίνει το απόγευμα, στις 6.00μ.μ. στον Ιερό Ναό μας, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ.
Ταυτόχρονα με την έλευση της θαυματουργού Εικόνας ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς και οι οποίες θα λάβουν χώρα από 20-29 Οκτωβρίου, με αφορμή τον εορτασμό του προστάτου μας Αγίου Δημητρίου. 

Φέτος, για 16η χρονιά, ετοιμάσθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς και οι οποίες θα λάβουν χώρα από 20-29 Οκτωβρίου.
Σήμερα το απόγευμα μετά την υποδοχή της Ιεράς Εικόνας, θα τελεσθεί Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός.
Το βράδυ στις 9.30μ.μ. θα ξεκινήσει Ιερά Αγρυπνία την οποία θα τελέσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Αρτοκωστάς, Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Στεργίου ο οποίος θα προσκομίσει στον Ιερό Ναό μας και τεμάχιο λειψάνου του Αγίου νεομάρτυρος Ιωάννου του Μονεμβασιώτου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...