Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Κοροναϊός – Θετικός στον ιό και με συμπτώματα ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος

Κοροναϊός – Θετικός στον ιό και με συμπτώματα ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος

Θετικός στον κοροναϊό διαγνώστηκε ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, ο οποίος έχει τοποθετηθεί ουκ ολίγες φορές δημόσια για το ζήτημα της πανδημίας.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μητροπολίτης παρουσίασε τις προηγούμενες ημέρες συμπτώματα της νόσου και υποβλήθηκε χθες σε τεστ κοροναϊού, το οποίο έδειξε θετικό αποτέλεσμα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Alpha Κύπρου, ο ίδιος επιβεβαίωσε το γεγονός και ανέφερε ότι τα συμπτώματα που έχει είναι ήπια μέχρι στιγμής και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή. Ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω.

Αξίζει να σημειωθεί, σύμφωνα με την ίδια πηγή, πως ο μητροπολίτης Μόρφου δεν είναι εμβολιασμένος κατά της Covid-19 και αρκετές φορές σε δημόσιες τοποθετήσεις του αντιτίθεται σθεναρά σε ό,τι έχει να κάνει με τον κοροναϊό και τον εμβολιασμό.

Μάλιστα, πρόσφατα οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της ποινικής δίωξης εναντίον του για τη θεία λειτουργία και καθαγιασμό των υδάτων, ανήμερα Θεοφανείων στην Ευρύχου και μετά την άρνησή του να πληρώσει το κορονο-εξώδικο των 300 ευρώ που του επιβλήθηκε.

 «Ο Αστερίξ είχε προβλέψει από το 2017 την πανδημία!»

Κατά το παρελθόν, ο μητροπολίτης Μόρφου είχε ισχυριστεί πως «κάποιοι προετοίμαζαν τις μάζες για τον κοροναϊό από το 2017», επικαλούμενος ένα απόσπασμα από το κόμικ «Αστερίξ».

Κρατώντας ένα τεύχος «Αστερίξ» στο χέρι, που όπως παραδέχτηκε του άρεσε όταν ήταν μικρός, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένη ιστορία, η οποία δημοσιεύθηκε το 2017 και, όπως υποστήριξε, αποδεικνύει ότι κάποιοι «προετοίμαζαν τις μάζες για όλα αυτά που ζούμε σήμερα με τον κοροναϊό».

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Για να δείτε αυτοί οι άνθρωποι πώς προετοιμάζουν τις μάζες, για όλα αυτά που ζούμε τώρα, από το 2017. Γράφει για μία αρρώστια, η οποία θα έρθει εις τους κατοίκους της Ρώμης, της Ρώμης της καημένης που δοκιμάστηκε περισσότερο απ’ όλους και τώρα πάλι επέστρεψε. Αφού τον γράφει με μια μάσκα να είναι πάνω σε ένα άρμα και δίπλα ο Οβελίξ, λέει: «Και ιδού το φαβορί μας που έρχεται κατευθείαν από τη Ρώμη, ο πρωταθλητής με τις νίκες, ο αποκαλούμενος μασκοφόρος Ηνίοχος, ο μεγάλος Κοροναϊούς και ο πιστός του ο Βακύλους». Τα ακούτε; Το ’17 παρακαλώ.

» Μιλά για τον κοροναϊό, ο οποίος έρχεται και θα βάλει σε όλους μάσκες. Και φωνάζει ο κόσμος όλος, αφού νικά ο κοροναϊός… «Κοροναϊούς, Κοροναϊούς». Το λέω έτσι για να έχουμε και λίγη υποψία, ότι κάποιοι εργάζονται για εμάς, χωρίς εμάς. Πριν από εμάς, για εμάς. Αυτό είναι μία απόδειξη ότι δεν είμαστε συνωμοσιολόγοι». 

 

in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...