Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Η Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης δίνει βεβαίωση για το κόψιμο της ΔΕΗ

Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως ανακοινώνει ότι:
-          Οι 250 συμπολίτες μας που σιτίζονται καθημερινά από το συσσίτιο
-          Οι 130 οικογένειες που λαμβάνουν δέματα κάθε μήνα και
-          Οι 700 και πλέον οικογένειες που περιστασιακά κάθε μήνα ενισχύονται οικονομικά από τα Φιλόπτωχα Ταμεία των Ενοριών μας,
σε περίπτωση που έχει διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι τους και προκειμένου να επανασυνδεθεί από την ΔΕΗ, δύνανται να πάρουν από την Ιερά Μητρόπολη ειδική βεβαίωση, ώστε να την προσκομίσουν στη ΔΕΗ ως δικαιολογητικό.
Η δυνατότητα αυτή δόθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως σήμερα, Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013, ύστερα από κοινή απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Υπουργού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ιωάννη Μανιάτη.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
Ο Σύλλογος Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως σας προσκαλεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 6.30 μ.μ. στο Ανθίμειο Εκκλησιαστικό Πολιτιστικό Κέντρο στην εκδήλωση με θέμα «199 χρόνια με τη νέα μέθοδο της βυζαντινής μουσικής». Ομιλητής θα είναι ο Δρ. Αντώνιος Χατζόπουλος, πρωτοψάλτης.

 http://www.faros24.gr/oikonomika-nea/i-mitropoli-aleksandroupolis-dinei-bebaiosi-gia-to-kopsimo-tis-dei.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...