Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

«Μία βίβλος από τους ουρανούς»: Σε δημοπρασία αντίγραφο της Αγίας Γραφής που είχε ταξιδέψει στο διάστημα!

«Μία βίβλος από τους ουρανούς»: Σε δημοπρασία αντίγραφο της Αγίας Γραφής που είχε ταξιδέψει στο διάστημα!


Οι αστροναύτες είχαν πάρει μαζί τους 512 αντίγραφα της Αγίας Γραφής στα ταξίδια τους στη σελήνη

Σε δημοπρασία θα βγει στο Ντάλλας, την προσεχή Τετάρτη, ένα αντίγραφο της Αγίας Γραφής, που αφού είχε υποστεί σμίκρυνση με ειδική διαδικασία, συνόδευσε τους αστροναύτες στο  ταξίδι  τους στο διάστημα κατά τις αποστολές Apollo 13 και Apollo 14.

Συγκεκριμένα, μια ομάδα χριστιανών φρόντισε για την κατασκευή 512 αντιγράφων σε σμίκρυνση, της Αγίας Γραφής, που συνόδευσαν τους αστροναύτες στην αποτυχημένη αποστολή Apollo 13 το 1970 και στη συνέχεια τα ίδια αντίγραφα ταξίδεψαν και με την αποστολή Apollo 14.

Το αντίγραφο που βγαίνει στη δημοπρασία ήταν μέσα στα προσωπικά αντικείμενα του αστροναύτη Edgar Mitchell, ο οποίος έχει διαβεβαιώσει την αυθεντικότητα μόνο 12 από τα 512 αντίγραφα του ιερού βιβλίου.

Το συγκεκριμένο αντίγραφο θα πωληθεί για 40.000 ευρώ και θα συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας. Σημειώνεται ότι τα βιβλία αυτά που έχουν υποστεί σμίκρυνση στις 1.245 σελίδες τους, προκειμένου να ταξιδέψουν στο διάστημα, είναι δυνατόν να διαβαστούν μόνο με μικροσκόπιο.


http://www.protothema.gr/world/article/378007/mia-vivlos-apo-tous-ouranous-se-dimoprasia-adigrafo-tis-agias-grafis-pou-eihe-taxidepsei-sto-diastima/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...