Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

«Πίσω από τους λόφους»: Προβολή από την Κινηματογραφική Λέσχη της Αρχιεπισκοπής Αθηνών


Η Κινηματογραφική Λέσχη της Ι.Αρχιεπισκοπής Αθηνών ανακοινώνει την επόμενη προβολή ταινίας για τον μήνα Μάϊο στο Πολιτιστικό Κέντρο της,  η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15.5.14 και ώρα 19:00 με την ταινία του Κριστιάν Μουντζίου «Πίσω από τους λόφους».
Η ταινία προλογίζεται από τον σκηνοθέτη και κληρικό της Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Πέτρο Μινώπετρο και έπεται της προβολής ένας πρώτος σχολιασμός, ως αφορμή για συζήτηση με το κοινό, από τον διδάκτορα θεολογίας και φιλόλογο Διονύσιο Σκλήρη, και τον Διευθυντή του Πολιτιστικού Κέντρου της Αρχιεπισκοπής π. Βασίλειο Χριστοδούλου.
Στόχος της Κινηματογραφικής Λέσχης δεν είναι απλώς η προβολή μιας ταινίας, αλλά η ελεύθερη πρόσβαση των ανθρώπων σε ένα ποιοτικό κινηματογράφο πολλαπλών αναγνώσεων και βέβαια η δημιουργία ενός συντροφικού κλίματος για συζήτηση και προβληματισμό με αφορμή το εκάστοτε κινηματογραφικό έργο.
Το Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών βρίσκεται στην οδ. Μεγ. Βασιλείου 15 Ρουφ, δεύτερο παράλληλο δρόμο πίσω από το κτήριο του Μουσείου Μπενάκη. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 http://www.kathimerini.gr/766770/article/politismos/kinhmatografos/pisw-apo-toys-lofoys-provolh-apo-thn-kinhmatografikh-lesxh-ths-arxiepiskophs-a8hnwn

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...