Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Καμμένος: Θα έριχνα την κυβέρνηση αν αγνοούσε την Εκκλησία

Το δημοσίευμα της RealNews, σύμφωνα με το οποίο ο Πάνος Καμμένος κατά την διάρκεια της συνάντησης με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο του διαμήνυσε πως αν του ζητήσει να ρίξει την κυβέρνηση θα το κάνει, επιβεβαίωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Αν επέμενε η κυβέρνηση κι έλεγε ότι αγνοούμε την Εκκλησία, και αν άλλαζαν τα πάντα στα θρησκευτικά, με την έννοια της αποπομπής της Ορθοδοξίας, δεν θα στήριζα την κυβέρνηση και αυτό το είπα ευθέως μπροστά στον πρωθυπουργό και τον αρχιεπίσκοπο».
«Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αρχιεπίσκοπο έδωσε λύση, γιατί μία σύγκρουση της Εκκλησίας με την Πολιτεία θα ήταν καταστροφική για την Ελλάδα» υποστήριξε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Αναφορικά με τα ειδικά μισθολόγια των σωμάτων ασφαλείας ο κ. Καμμένος είπε ότι «δεν πρόκειται να μειωθούν ούτε ένα ευρώ».
«Το θέμα είναι να εφαρμόσουμε την απόφαση του ΣτΕ. Εμείς σαν Υπουργείο Άμυνας τους πόρους τους έχουμε βρει, αρκεί να βρεθούν οι πόροι και από τα άλλα υπουργεία» τόνισε.
«Το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας θα είχε λυθεί αν είχε καταπολεμηθεί η διαφθορά» είπε ο Πάνος Καμμένος ερωτηθείς για τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή. «Είμαστε για πρώτη φορά στη διαδικασία να αρχίσουμε να εισπράττουμε από ζημιές που προξένησαν υποθέσεις δωροδοκίας» πρόσθεσε.
Για τα κόκκινα δάνεια είπε ότι αυτή τη στιγμή «επεξεργαζόμαστε με τον κ. Σταθάκη και το Υπουργείο Οικονομικών τρόπους με τον οποίο θα περάσουμε τροπολογία».
 Sofokleousin.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...