Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος απαντώντας σε ερώτηση για τη θρησκεία και την πίστη αποκάλυψε ότι έχει μείνει σε μοναστήρι.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χαζτζηνικολάου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (9/3) ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έμεινε για μήνες σε μοναστήρι.

«Δεν σοκαρίστηκα, όταν έμαθα για τον καρκίνο. Ο γιατρός μου μού το είπε λίγο χοντρά: «Αν δεν έχει διηθήσει την κάψα, θα πας καλά, αν την έχει διηθήσει, δύο-τρεις μήνες το πολύ και ‘έφυγες'», έτσι μου το είπε. Είπα ok μέχρι εδώ ήταν».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος απαντώντας σε ερώτηση για τη θρησκεία και την πίστη αποκάλυψε ότι έχει μείνει σε μοναστήρι.

«Θαυμάζω και καταλαβαίνω τους ανθρώπους που πιστεύουν», υποστήριξε ο επιτυχημένος ηθοποιός και παρουσιαστής. «Είναι πολύ σπουδαίο πράγμα να πιστεύεις, αλλά μέχρι εκεί», πρόσθεσε ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε γιατί έμεινε για αρκετούς μήνες σε μοναστήρι.
«Μετέχω στα μυστήρια των μεγάλων εορτών, όπως το Πάσχα, μου αρέσουν τα μικρά εκκλησάκια, τα παλιά μοναστήρια, έχω μείνει σε μοναστήρι για μήνες», επισήμανε και πρόσθεσε:
«Έχω μείνει σε μοναστήρι στη Νάξο, στον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο, λόγω των γνωστών συνθηκών (σ.σ. εννοούσε τη φτώχεια της οικογένειάς του), με έστελνε η μητέρα μου κάποια καλοκαίρια, γιατί εκείνη δούλευε, για να τρώω καλύτερα, να τρώω αυγά φρέσκα και διάφορα».

Πηση in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...