Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ο πάπας Φραγκίσκος έγινε… κόμικ! (ΦΩΤΟ)

Σε κόμικ θα κυκλοφορούν πλέον στην Ιταλία τα πιο όμορφα λόγια του Ιερού Πάπα Φραγκίσκου, που θα εξηγεί λιλιπούτειους Ιταλούς τις αξίες της Καθολικής Εκκλησίας.
Στο εξώφυλλο, ο Ποντίφικας από την Αργεντινή απεικονίζεται με λευκά άμφια να κάνει το σήμα της νίκης έξω από τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό.
Η δεύτερη έκδοση του παιδικού βιβλίου, που εκδίδει o ιταλικός οίκος «izioni Master», θα κυκλοφορήσει στις 20 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Telegraph».
Tο βιβλίο , που είναι γραμμένο στην ιταλική γλώσσα, έχει στις εσωτερικές του σελίδες τα αγαπημένα αυτοκόλλητα των παιδιών, παιχνίδια και φωτογραφίες τις οποίες οι «μπόμπιρες» θα μπορούν να ζωγραφίσουν.
Πριν από μερικούς μήνες, σε μια προσπάθεια να κάνουν γνωστό τον Ποντίφικα σε όλο τον κόσμο, οι Ιταλοί, δημιούργησαν ένα video με κινούμενα σχέδια, το οποίο, παρουσιάζει τη ζωή του μέσα σε τέσσερα λεπτά.
Επιπλέον, το μετέφρασαν σε 15 γλώσσες, ανάμεσα στις οποίες είναι τα αγγλικά, τα ιταλικά, τα αραβικά, τα γιαπωνέζικα, τα κορεάτικα, τα ουρντού, τα ισπανικά, η γλώσσα ταμίλ και άλλες. Oι δημιουργοί του video είχαν δηλώσει τότε : «Είναι φυσικό να μην είναι γνωστός ο Πάπας στην Ευρώπη την Αφρική και την Ασία, αφού προέρχεται από την Αργεντινή και γι’ αυτό αποφασίσαμε να το μεταφράσουμε σε δεκαπέντε γλώσσες».
Πάπας Φραγκίσκος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...