Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Η ΙΕΡΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ

lamiastar.gr
  
15Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου το απόγευμα και ώρα 4:30 η πόλις της Λαμίας θα υποδεχθεί την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Οδηγητρίας, την οποία θα συνοδεύουν από την Σαλαμίνα 200 πιστοί με επικεφαλής τον ευσεβή Αναγνώστη κ. Νικόλαον Νάνον.

Η υποδοχή της Αγίας Εικόνος της Παναγίας θα γίνει στα προπύλαια του Ιερού Ναού του πολιούχου της πόλεώς μας Ευαγγελιστού Λουκά της πόλεώς μας από τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην μας κ.κ. Νικόλαον, τον Ιερό Κλήρο και τον ευσεβή λαό και θα εναποτεθεί στο Κέντρο του Ιερού Ναού, όπου θα τελεσθεί δέηση επί τη καταθέσει της Ιεράς Εικόνος.

Σημειωτέον ότι η Εικόνα της Παναγίας της Οδηγητρίας θα παραμείνει εσαεί εις τον Ιερό Ναό του πολιούχου και κατά την ιερά πανήγυρη του Ευαγγελιστού Λουκά θα λιτανεύεται μαζί με την εικόνα του πολιούχου.

Μετά την τελετή ο Σεβασμιώτατος θα φιλοξενήσει όλους τους Σαλαμινίους στην μεγάλη τραπεζαρία του Πνευματικού - Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπολεως και θα προσφέρει αναμνηστικά δώρα και ευλογίες.

Καλούμε τον ευσεβή λαό της Λαμίας και όλους τους Χριστιανούς της Ιεράς Μητροπόλεως να συμμετάσχουν στην υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Οδηγητρίας την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και ώρα 4:30 το απόγευμα εις τα προπύλαια του Ιερού Ναού του Ευαγγελιστού Λουκά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...