Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Δάκρυσε η εικόνα του Ταξιάρχη στη ΡόδοΔάκρυσαν οι δυο εικόνες του Ταξιάρχη στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών στο Παλιό Νεκροταφείο της Ιαλυσού.
Από τις 7 το πρωί, όταν άνοιξαν οι πόρτες τις εκκλησίας, ο Ιερέας και οι πιστοί με αίσθημα κατάνυξης και συγκίνησης  αντίκρισαν τις δυο εικόνες του ταξιάρχη να δακρύζουν.
Πλήθος πιστών συρρέει από εκείνη την ώρα στην Εκκλησία όπως και Ιερείς από πολλές ενορίες του νησιού, καθώς όπως λένε οι ίδιοι δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί συμβαίνει αυτό.
Η φωτογραφία είναι από την μια εικόνα του Ταξιάρχη με το δάκρυ αποτυπωμένο πάνω, όσο μπορεί να φανεί στη φωτογραφία, την οποία έστειλε στο rodosreport o Σάββας Σαχίνης.
rodosreport.gr
974519_406963749436503_981014376_n (1)
 thestival
Αναστάτωση επικρατεί στη Ρόδο, καθώς στον ιερό ναό Ταξιαρχών στο Παλιό Νεκροταφείο Ιαλυσού δύο εικόνες του Ταξιάρχη άρχισαν να στάζουν δάκρυα.

Πλήθος πιστών συρρέει στην εκκλησία για να προσκυνήσει την εικόνα.

Περίπου στις 14.00 το μεσημέρι του Σαββάτου στον ναό μετέβη και ο μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλος, ο οποίος προσκύνησε την εικόνα, την εξέτασε και έδωσε εντολή να μεταφερθεί στην εκκλησία της Ιαλυσού, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου θα ακολουθήσει παράκληση.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...