Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Με δύο ομιλίες ολοκληρώνεται η 1η Έκθεση Βιβλίου στην Παναγία Φανερωμένη Κοζάνης



ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ  ΣΕΡΒΙΩΝ  &  ΚΟΖΑΝΗΣ
ΙΕΡΟΣ  ΝΑΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΑΣ  ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ  ΚΟΖΑΝΗΣ




Κοζάνη, 5 Φεβρουαρίου 2015

 

Με  δύο  ομιλίες  ολοκληρώνεται  η    Έκθεση  Βιβλίου 
στην  Παναγία  Φανερωμένη

Ο Ιερός Ναός της Παναγίας Φανερωμένης Κοζάνης σας προσκαλεί να επισκεφθείτε την 1η Έκθεση Βιβλίου, που διοργανώνει στα πλαίσια του ποιμαντικού προγράμματός του «Αύρα Λεπτή», και να παρακολουθήσετε τις δύο ομιλίες με τις οποίες θα ολοκληρωθούν οι παράλληλες εκδηλώσεις.
Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν:
·         Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, 7.00 μ.μ.:
Ποιητική βραδιά. ΄΄«Και πνεύμα Θεού επεφέρετο επάνω των λέξεων…». Ο Θεός και ο άνθρωπος στη μεταπολεμική ποίηση.΄΄ Με τον κ. Μάριο -Κυπαρίσση Μώρο, φοιτητή Φιλολογίας.
·         Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, 7.00 μ.μ.:
Ομιλία με θέμα «Η αλήθεια των παραμυθιών» από τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο Σπυρίδωνα Βασιλάκο, Υπεύθυνο του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών & Λεβαδείας.
Η Έκθεση περιλαμβάνει βιβλία των εκδόσεων: Εν πλώ, Δόμος, Ακρίτας, Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου και του ιερομονάχου Γρηγορίου, το περιεχόμενο των οποίων είναι χριστιανικό, θεολογικό, λογοτεχνικό και φιλοσοφικό. Υπάρχουν, επίσης, και παιδικά βιβλία.
Η Έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου και λειτουργεί καθημερινά κατά τις ώρες: 9.30 π.μ. - 1.00 μ.μ. και 5.00 μ.μ. - 9.00 μ.μ.. στην Αίθουσα του Ναού.


Από τον Ιερό Ναό

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...