Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Έρχεται η νέα εφημερίδα «Ορθόδοξη Αλήθεια»




Από αυτή την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου και κάθε μήνα κυκλοφορεί μια νέα αυτόνομη θρησκευτική εφημερίδα με τίτλο «Ορθόδοξη Αλήθεια», που  έχει στόχο να καλύψει όλη την Εκκλησιαστική επικαιρότητα με πλούσια ρεπορτάζ, αφιερώματα και αρθρογραφία.
Η νέα εφημερίδα θα κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα , θα είναι 48 σελίδων και όλη έγχρωμη.
Το καινούργιο εγχείρημα έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στον χώρο του εκκλησιαστικού τύπου, αφού θα είναι ουσιαστικά το μόνο σύγχρονο έντυπο που θα παρουσιάζει θέματα της Ορθοδοξίας με πολλές φωτογραφίες και εκτενή αφιερώματα.
Η ύλη της θα αφορά ρεπορτάζ για τις δράσεις και τη ζωή της Εκκλησίας, παρουσίαση σημαντικών εκκλησιαστικών προσώπων, σειρά αφιερωμάτων για τους πατέρες της Εκκλησίας, το Άγιον Όρος, τα προσκυνήματα σε όλη τη χώρα κλπ. Παράλληλα θα υπάρχουν μόνιμες στήλες για την εκκλησιαστική ιστορία, τη ζωή στο Βυζάντιο, τα θέματα που αφορούν τους κληρικούς, τα νέα των ψαλτών, τα καινούργια βιβλία, τις δραστηριότητες των κατηχητικών, τις εκδηλώσεις των Πατριαρχείων και των εκκλησιών του εξωτερικού κλπ. Παράλληλα θα υπάρχει πληθώρα θεμάτων από την Θεσσαλονίκη και τις Μητροπόλεις της χώρας.
Η ομάδα που θα εργάζεται για την εφημερίδα αποτελείται από 14 καταξιωμένους δημοσιογράφους  με επικεφαλής τον κ. Δημήτριο Ριζούλη και 12 συνεργάτες αρθρογράφους.
Στο πρώτο φύλλο της ερχόμενης Τετάρτης την εφημερίδα θα συνοδεύει μια μοναδικά προσφορά. Πρόκειται για 3 cd με τους μεγαλύτερους πρωτοψάλτες  (Καράς, Σύρκος Περιστέρης, Χατζημάρκος κλπ) σε 40 εξαιρετικά σπάνιες ηχογραφήσεις. Η τιμή της εφημερίδας, μαζί με τα 3 cd, θα είναι 3 ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...